Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament realitza una visita institucional a l'empresa Macsa id S.A.

L’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el regidor de promoció econòmica Xavier Racero, han visitat aquest dimarts l’empresa Macsa id S.A., ubicada al polígon de Santa Anna del municipi.
Durant la visita han estat rebuts pel president & CEO de l’empresa, Jordi Piñot, i pel Managing director Andreu Antonell.

La visita institucional, a la qual també els ha acompanyat Enric Torres, el president de l’APAES, ha servit per crear sinergies entre el consistori i l’empresa i per parlar de projectes de futur tant de l’ajuntament com de l’empresa. Els representants de Macsa id S.A. han explicat que la nova ubicació a Sant Fruitós de Bages, després de reestructurar les zones productives que tenien a Sant Joan de Vilatorrada, Sabadell i Manresa , va ser un gran encert. A banda també han considerat molt positiva la iniciativa de l’APAES i s’han mostrat partidaris de fer-se socis de l’associació.

L’empresa Macsa id S.A, creada l’any 1983,està especialitzada en la fabricació d´equips làser per a l´etiquetatge, codificació i marcatge de productes, i es va instal·lar al polígon de Santa Anna de Sant Fruitós de Bages l’any 2016.

Macsa id S.A., és una de les empreses de la Catalunya Central amb més projecció internacional i compta amb delegacions pròpies a la Xina, Singapur, Mèxic, el Regne Unit i Portugal.