Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament recupera les sessions de ball per a la gent gran a l'Esplai

Seran cada dijous a la tarda i s'hi podrà participar de forma gratuïta.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reprèn aquest dijous 21 d'abril les sessions de ball sincronitzat setmanal per a la gent gran del municipi.

Aquesta proposta, que es realitzarà a l'Esplai per a la gent gran, es recupera un cop ha millorat la situació sanitària ja que era una activitat molt participada i esperada per la gent gran del municipi. Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament va impulsar aquests balls a l’aire lliure sota el Cobert de la Màquina de Batre amb una seixantena de participants en les diferents sessions.

El professional de ball esportiu Albert Mota serà l'encarregat de dinamitzar aquestes sessions que estaran adaptades al tipus de públic i a les quals s'hi pot accedir sol o en parella i són obertes a tota la ciutadania.

Els balls es faran cada dijous, de 4 a 5 de la tarda, i no cal inscripció prèvia, però les places són limitades fins a omplir l'aforament de l'equipament.

Amb aquesta iniciativa el consistori vol ampliar l'oferta d'activitats per a la gent gran del municipi, que ja compta amb diferents propostes d'activitat física, caminades, tardes de bingo, tallers de memòria, entre d’altres.