Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reestructura els serveis tècnics municipals per oferir una tramitació més àgil i efectiva pels ciutadans

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat un procés de reestructuració i millora de l'àrea dels serveis tècnics municipals per tal que la ciutadania pugui obtenir llicències d'obra amb més agilitat, i alhora per simplificar l'obtenció d'aquestes.

Internament aquest mes de setembre s'ha ampliat el nombre de tècnics encarregats de realitzar informes de llicències d’obres, passant de dues a tres persones, fet que ha de permetre que els procediments administratius s'agilitzin.

Per altra banda, s'està treballant per tal que abans de finalitzar l'any les comunicacions d'obres i activitats es puguin tramitar de forma directa. Quan un ciutadà sol·liciti un permís, sigui telemàticament o de forma presencial, ho farà a través d'un formulari on s'haurà d'adjuntar la documentació necessària i automàticament es generarà la taxa a abonar, el què ja permetrà iniciar immediatament els treballs sol·licitats. Posteriorment, aquests treballs estaran subjectes a una revisió tècnica i a una inspecció.

Amb aquestes millores des de l'Ajuntament es vol facilitar a la ciutadania la tramitació administrativa per l’obtenció de les llicències d’obres i activitats i diversificar els tècnics que les informen