Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renova el conveni per a becar a joves per cursar formació professional

Actualment ja hi ha quatre joves que gaudeixen d'aquesta beca.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Fundació Impulsa han renovat el conveni de col·laboració engegat el curs passat que té per objectiu promoure la igualtat d'oportunitats entre els alumnes de 4t d'ESO del municipi.

Al llarg del curs 2021-2022 han estat quatre joves qui han pogut gaudir d'aquest projecte, que els ajuda per fer el pas de 4t d'ESO cap a estudis de formació professional.

El mètode IMPULSA, acompanya a joves amb talent que es troben en una situació econòmica complicada, i formen part de famílies desfavorides socialment, i se'ls ofereix una beca per accedir a estudis de formació professional, un ordinador, sessions de treball personal i orientació laboral.

Aquests joves completen l'experiència oferint a la societat, al municipi, unes hores de voluntariat, que a més a més els permet treballar habilitats claus pel seu desenvolupament com a persones, així com viure l'experiència de realitzar un voluntariat en una entitat social del territori.

Durant els mesos de febrer i març es farà la selecció dels joves becats d'aquesta edició. Aquesta selecció es fa a través dels centres educatius.

Sant Fruitós de Bages i Balsareny han estat els primers municipi del Bages en impulsar aquest projecte i la seva rebuda i col·laboració, per part dels centres educatius, ha estat molt bona.