Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renova el local de l'Associació de veïns de Torroella de Baix per fer-lo més confortable pels usuaris

Les obres n'han millorat tant l'estructura com el sistema de climatització.

Aquest mes de març han finalitzat les obres de millora del local de l'Associació de veïns de Torroella de Baix. Aquest edifici, punt de trobada dels veïns i veïnes d'aquest barri, presentava diverses deficiències tant estructuralment com pel que fa a les instal·lacions.

Durant aquest darrer any, des de l'Ajuntament s’han anat realitzat millores per tal de fer-lo més confortable. Per una banda, es van reforçar i millorar elements de la façana i de la teulada, amb la retirada i substitució d'elements que estaven malmesos i el reforç dels murs exteriors. Des del consistori també es va realitzar una important neteja de cara de l'edifici, amb la pintura de tot l'exterior, la retirada de mobiliari en desús que hi havia a l'interior de l'edifici i la substitució d'algunes portes interiors.

Aquest mes de març les obres han culminat amb la instal·lació d’un nou sistema de climatització i renovació de l’aire interior, les quals eren una millora demanada pels usuaris de l'espai.

Concretament, s'ha instal·lat un sistema de climatització amb bombes de calor que proporcionarà refrigeració durant els mesos d'estiu i calefacció en els mesos de més fred, i que funcionarà de forma coordinada amb una nova instal·lació de renovació d’aire interior del recinte. S'ha optat per aquest sistema, ja que és molt més eficient que l'actual instal·lació, que escalfava el recinte a través d'una caldera de gas i radiadors. Aquesta instal·lació s'ha ubicat a la sala principal i en un dels despatxos de l'edifici, i a més en permetrà la seva maniobra de forma remota mitjançant una connexió wifi.

Aquests treballs són un exemple de les millores que es poden executar en els habitatges d’aquest barri acollint-se als ajuts dels fons next generation dels quals ha estat beneficiari el municipi per tal d’executar obres per a la millora de l’eficiència energètica.

Amb aquesta instal·lació culminen els treballs de millora d'aquest espai que millorarà el benestar de les persones que en fan ús.