Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament signa convenis amb entitats culturals de Sant Fruitós

Durant els darrers dies l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha signat convenis de col·laboració amb tres entitats del municipi per tal de formalitzar l’atorgament d’una subvenció, d’acord amb el pressupost del consistori.


Associació per a la Promoció de l'Espectacle Infantil i Juvenil a Sant Fruitós de Bages
En aquest cas el conveni serveix per regular la col·laboració econòmica de l’Ajuntament amb l’entitat perquè aquesta pugui fer una programació estable anual de 6 espectacles infantils i juvenils al municipi. Per tal de dur a terme aquestes propostes culturals, el consistori posa a disposició de l’entitat el Teatre Casal Cultural.

Associació Cultural Memorial Eduard Casajoana
El conveni signat formalitza el suport econòmic a l’entitat que anualment organitza els quatre concerts del Festival de Música Clàssica durant el mes de juliol. A més, com cada any, el consistori col·laborarà en el muntatge de la infraestructura per als concerts i en tasques organitzatives.

Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages
Aquest conveni té com a objectiu regular la col·laboració econòmica de l’Ajuntament en el manteniment del Museu de Sant Fruitós de Bages i de les seves activitats. A més, el consistori dóna suport a la difusió de les activitats del col·lectiu a través dels diferents canals d’informació dels que disposa.

El Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages és l’encarregat de gestionar i mantenir les instal·lacions del Museu i desenvolupa tasques per recuperar, conservar i posar a disposició de l’interès dels veïns aquells objectes que formen part del patrimoni històric local. D’acord amb el conveni, l’entitat és l’encarregada d’obrir al públic el Museu, tots els diumenges d’11 del matí la 1 del migdia, i es fa càrrec de totes les despeses de funcionament.

Imatges relacionades