Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages i l'alcaldessa de Navarcles celebren una reunió de treball a Sant Benet de Bages

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i l'alcaldessa de Navarcles, Alba Pérez, han mantingut aquest dimarts al matí una primera reunió de treball per tal de parlar de temes que afecten els dos municipis veïns i per traçar línies de treball conjuntes.

Durant la trobada, que s'ha fet a Sant Benet Bages, han parlat sobre diferents aspectes, entre ells la gestió de les deixalles i en concret sobre la problemàtica dels abocaments incontrolat de deixalles a Sant Fruitós de Bages, per tal de trobar una solució conjunta que millori aquesta situació. Alhora també s'ha parlat sobre la futura directiva europea que regularà aquest àmbit i la seva aplicació.

També s’han posat sobre la taula les necessitats als equipaments municipals, les limitacions pressupostàries i la voluntat de treballar per compartir projectes i despeses, com és el cas de l’escola de Música i Arts Navarcles – Sant Fruitós. 

Pel que fa a propostes futures s'ha posat la primera pedra per començar a treballar diferents idees entre els dos municipis amb epicentre a Sant Benet de Bages que serviria per a estrènyer els lligams entre els municipis.