Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Sant Fruitós visita RMT Logístics, una important empresa que recentment s'ha instal·lat al polígon Santa Anna

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Racero, han visitat l’empresa RMT Logístics, instal·lada fa mig any al polígon Santa Anna de Sant Fruitós de Bages en un espai de 20.000 metres quadrats. Una gran plataforma logística vinculada al comerç electrònic per donar servei a diverses empreses interessades en externalitzar aquest processos.

RMT Logístics de Sant Fruitós de Bages disposa de 24 molls de càrrega per fomentar el processat ràpid de les mercaderies i unes noves oficines per gestionar les operacions de distribució. Aquest perfil d’equipaments són necessaris per donar resposta a l’augment de les vendes d’articles de moda a través d’ Internet.

Les visites de l’Ajuntament es centren en continuar apropant les empreses a l’administració, conèixer la realitat de les mateixes i poder oferir els serveis municipals dels quals disposa: Servei Local d’Ocupació, promoció econòmica, serveis tècnics, etc.