Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Sant Fruitós visita TRS, nova indústria al polígon de Sant Anna que fabrica motocicletes de trial d'elit

La previsió de la firma que té com a soci l’excampió mundial Jordi Tarrés és acabar el 2016 amb una producció de 800 motocicletes

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha visitat aquest dimarts l’empresa TRS Motorcycles, que està ubicada al polígon Santa Anna i que es dedica a la fabricació de motocicletes de trial. L’actual campió mundial d’aquesta especialitat, Adam Raga, porta la TRS One que pertany a aquesta firma que té entre els seus socis i manager tècnic l’expilot Jordi Tarrés.

Batanés ha pogut conèixer a fons el perfil d’aquesta empresa que ha començat la seva activitat a començaments d’aquest mateix any i que actualment produeix 26 unitats al mes. La previsió és acabar aquest exercici amb la fabricació de 800 motocicletes. La visita l’ha fet acompanyat també per directius de la indústria i el pilot de velocitat, Toni Elías, amic de Tarrés.

La motocicleta que es fabrica a Sant Fruitós és totalment nova i, en aquests moments, assoleix grans resultats en competicions d’àmbit estatal i internacional, tant a l’aire lliure com indoor.

Imatges relacionades