Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AMIC celebrarà la seva 27a assemblea a Sant Fruitós de Bages

Serà la primera vegada que l'associació celebra la trobada a la Catalunya Central.

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), que integra més de 500 mitjans de comunicació, celebrarà la seva assemblea anual a Sant Fruitós de Bages.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha recolzat que aquesta assemblea tingui lloc al municipi en l'any del 35è aniversari de la capçalera local Montpeità, i que en serà el mitjà amfitrió.

El president de l'AMIC, Ramon Grau, i el secretari general de l'associació, Josep Ritort, s'han reunit aquesta passada setmana amb l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, i la regidora de promoció econòmica, Carme Cruz, així com amb la presidenta del Montpeità, Rosa Camprubí, i diversos membres del mitjà,  tècnics municipals i representants de l’associació, per començar a treballar en aquesta assemblea que se celebrarà a Sant Benet de Bages el pròxim 12 de juliol.

Enguany, l'AMIC celebra els seus 27 anys i continua sent l'entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb més de cinc-cents cinquanta mitjans impresos, digitals i audiovisuals de proximitat, temàtics i generalistes, que han teixit una xarxa comunicativa en català que conjuntament arriba a una tirada en premsa d'1.300.000 exemplars i en digital supera els 14.000.000 navegadors únics mensuals.

L'assemblea anual és la data on es troben tots els associats de l'AMIC i comparteixen inquietuds i propostes per tal de generar sinergies i encarar el futur de la manera que més s'adeqüi a les necessitats del sector.

L'AMIC, constituïda l'any 1997, integra 532 mitjans, dels quals 140 són capçaleres de premsa gratuïta que tenen una tirada conjunta superior al milió tres-cents mil exemplars, 54 de premsa de pagament amb una distribució superior als noranta-sis mil exemplars i 338 són mitjans digitals que conjuntament superen els tretze milions d'usuaris únics mensuals. L'Associació està al servei del col·lectiu i defensa els seus interessos amb rigor i professionalitat.