Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages gestionarà, un any més, l'Esplai d'Avis del municipi

L’Associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages serà l’encarregada de gestionar i coordinar totes les activitats que es duguin a terme a l’Esplai d’Avis de Sant Fruitós de Bages i de garantir el bon funcionament de l’equipament.

El conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’entitat, estableix que el Consistori cedeix un any més la gestió de l’equipament i atorga una subvenció de 4.000€ a l’entitat per tal que aquesta vetlli per la conservació de l’Esplai d’Avis i s’encarregui de programar activitats de dinamització del col·lectiu de la gent gran.

Aquest conveni té com a objectiu principal fomentar la participació de la gent gran del municipi. En aquest sentit l’entitat programarà classes de ball, costura o lectura i s’organitzaran activitats en dies destacats com la Revetlla de Sant Joan, el Carnestoltes o la Setmana de la Gent Gran. A banda, es continuaran oferint els ja habituals balls de cap de setmana i les sortides culturals.

L’objectiu del conveni de col·laboració es la gestió i el desenvolupament d’activitats coordinades adreçades als usuaris de l’Esplai d’Avis.