Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ecorail del Cardener visita les piscines municipals

El proper dimecres 24 d’agost, a partir de les 5 de la tarda, membres de l’Ecorail del Cardener, visitaran les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages per tal de sortejar 2 entrades per gaudir d’una ruta amb l’Ecorail.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris de la piscina municipal que aquest any s’hagin fet l’abonament de temporada. El guanyador de les entrades podrà fer-ne ús a partir del 4 de setembre, quan l’activitat es torni a posar en funcionament.

L'Ecorail del Cardener és un projecte innovador, original i únic a Catalunya i a l'Estat, que aprofita les vies ferroviàries del territori per convertir-les en un sistema de transport turístic. El recorregut té 8 quilòmetres, entre el poble de Callús i el Mas de Sant Iscle a Sant Fruitós de Bages. L'entorn natural que envolta aquest tram aporta gran valor al trajecte, amb magnífiques vistes a Montserrat, al Pla de Bages i al paisatge del Cardener. S'utilitzen vehicles lleugers, el ciclorail i el trenpat, que tenen en comú la lleugeresa, la simplicitat i la baixa velocitat a la qual es desplacen.