Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'emissora municipal Ràdio Sant Fruitós participa en el nou projecte Ona Bages que es presenta aquest dissabte a Sant Benet

Es tracta d’una cooperativa sense ànim de lucre formada per professionals i col·laboradors de quatre emissores de ràdio municipals<br />El projecte compta amb el suport dels Ajuntaments de Sant Fruitós de Bages, Sallent, Santpedor i Santa Maria d’Oló

Aquest dissabte, 18 d’abril, a les 18.00 hores, es farà Sant Benet de Bages l’acte de presentació d’Ona Bages, el nou projecte per professionalitzar la informació de les emissores municipals de la comarca, compartir-ne continguts i impulsar productes de ràdio a escala comarcal. Ràdio Sant Fruitós, que és de titularitat municipal, participa en aquest projecte.

A la presentació s’introduiran els nous continguts que s’emetran a partir de dissabte a les emissores municipals, sota la marca conjunta d’Ona Bages. També hi hauran els parlaments del president de la delegació del Col·legi de Periodistes a la Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán; els quatre alcaldes dels municipis que engeguen entre ells el de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés; i finalment el del secretari de Comunicació del govern de la Generalitat, Josep Martí. També hi intervindran el president de la cooperativa, Marc Martínez Amat, i el director de RAC1, Eduard Pujol.

En el moment inicial, Ona Bages tindrà presència en les programacions de Ràdio Sant Fruitós (107.5 FM), Ràdio Sallent (107.6 FM), Ràdio Santpedor (90.0 FM) i Ràdio 010, de Santa Maria d’Oló (107.2 FM). La cooperativa és un projecte obert a la tota la comarca, i té per objectiu compartir els continguts que produeixi amb el màxim nombre d’emissores possibles de la zona.
Les dues principals apostes amb què neix Ona Bages són la informació i la música. Així, cada un dels quatre municipis que l’engeguen disposarà d’un redactor local que elaborarà un informatiu setmanal i realitzarà càpsules informatives que s’emetran pel conjunt d’emissores durant tota la setmana. Pel que fa a la música, es marca com a objectiu promocionar els grups locals i comarcals, que tindran un protagonisme destacat en les programacions.