Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Brucardes celebren la seva Festa Major amb propostes d'esport i oci per a petits i grans

Aquest divendres dia 15 de juliol comença la Festa Major de Les Brucardes que s'allargarà fins al diumenge 17 de juliol.

El tret de sortida serà el divendres 15 amb una tarda de pàdel a les instal·lacions de la urbanització. A les 5 de la tarda es disputaran els partits en categoria infantil, a partir de les 6 en categoria femenina i a les 7 en categoria masculina.

El dissabte 16 de juliol començarà amb dues propostes d'esport en família: una ruta en bicicleta i una caminada popular per l’entorn del barri, aptes per a tots els públics.

A partir de les 10 del matí a la Caseta de les Brucardes s’oferirà un esmorzar saludable per agafar energia i a partir de les 11 del matí sessió gratuïta d'aquagim. Les piscines oferiran entrada gratuïta durant tot el cap de setmana.

Mentrestant, a la zona de les pistes de pàdel, se celebrarà una festa holi que acabarà amb un canó d'escuma i aigua que refrescarà a tots els participants. A partir de 2/4 de 5 de la tarda, es podrà gaudir amb els inflables que s'instal·laran a les piscines.

A partir de 2/4 de 10 del vespre arriba la botifarrada veïnal amb música en directe amb els grups KAOS i Ladosi, i ben entrada la nit, sessió de DJ.

La festa conclourà el diumenge 17 amb la tradicional missa de les 12 del migdia a l'ermita, amb vermut al finalitzar, i a partir de 2/4 de 2 del migdia, arrossada.

La festa major al barri és organitzada per l'associació de veïns de Les Brucardes i compta amb el suport de l'Ajuntament.

Arxius Adjunts