Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Brucardes celebren la seva Festa Major amb propostes d'esport i oci per a petits i grans

Les activitats seran del divendres 14 al diumenge 16 de juliol.

Aquest divendres 14 de juliol comença la Festa Major de Les Brucardes que s'allargarà fins al diumenge 16 de juliol.

El tret de sortida serà el divendres amb un vespre de pàdel a les instal·lacions de la urbanització, a partir de les 8 del vespre, i a continuació es podrà gaudir d'un bany a la piscina amenitzat amb la música de DJ Funkey.

El dissabte serà el torn de propostes esportives per a tothom. A les 9 del matí, al camp d'esports municipal, es disputarà un partit de futbol de pares i fills i paral·lelament, a 2/4 de 10, hi haurà una proposta de ioga al recinte esportiu de la urbanització. La matinal continuarà amb un esmorzar popular a la Caseta. Qui encara tingui energia podrà gaudir d'una proposta d'aquagym, a les mateixes instal·lacions, a partir de les 11 del matí.

Durant el dissabte, des de les 11 del matí i fins a les 6 de la tarda les piscines comptaran amb inflables, tant dins com fora de l'aigua, per tal que la canalla pugui gaudir-ne.

A partir de les 5 de la tarda els nens i nenes podran aprendre a jugar a pàdel i qui ho vulgui també podrà practicar zumba, a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

Al vespre sopar a la fresca amb una sobretaula amb el monologuista Miguel Espejo i per acabar el dia, música amb Els Bingueros.

El diumenge 16 de juliol començarà amb la tradicional missa, a les 12 del migdia a l'ermita de Sant Sebastià, amb vermut en finalitzar, i a partir de les dues del migdia, arrossada popular.

A la tarda, per finalitzar de la millor manera la festa, hi haurà un espectacle de màgia, un concert amb Judit Vila i DJ Funkey serà qui clourà la festa major 2023.

La festa major al barri és organitzada per l'associació de veïns de Les Brucardes i compta amb el suport de l'Ajuntament.

Arxius Adjunts