Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les dones del municipi decidiran com serà el mural de la campanya "Carrers lliures de por"

El taller forma part del Març lila, un mes d'activitats en clau femenina

Les dones de Sant Fruitós de Bages seran les encarregades de decidir com serà el mural que es pintarà en el marc de la campanya "Carrers lliures de por", impulsada pel col·lectiu feminista Mai sense veu. Aquesta proposta està emmarcada entorn del dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Per tal de poder participar en el disseny d'aquesta pintura reivindicativa, s'han programat 2 sessions de tallers participatius en línia on les participants podran debatre conjuntament i exposar les seves idees al voltant de l'eslògan "Carrers lliures de por".

Per tal de poder participar en aquests tallers cal inscriure's prèviament mitjançant el següent ENLLAÇ

La data límit per inscriure's és el pròxim divendres 19 de febrer. Les sessions participatives es duran a terme els dies 23 i 26 de febrer a les 6 de la tarda.

Aquest mural es pintarà en el mur exterior d’accés a l'equipament juvenil Nexe Espai Jove. Aquest projecte està liderat pel col·lectiu feminista Mai sense Veu i l'artista local Clara Oliveres, qui serà l'encarregada de plasmar les idees que en sorgeixin.

Aquesta és una de les propostes que formen part de la iniciativa transversal "Març lila", un mes d'activitats per reivindicar el paper de les dones en la societat i fer més visibles les actuals desigualtats de gènere i les diferents barreres que es troben les dones en el seu dia a dia. L'acte central serà el dilluns 8 de març, Dia Internacional de les Dones, quan se celebrarà l'acte institucional i la lectura del manifest.