Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les noves mesures de mobilitat milloren les entrades i sortides dels recintes educatius

Exterior Escola Paidos
Exterior Escola Paidos

El nou pla de mobilitat impulsat des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per tal d’accedir a les diferents escoles del municipi evitant congestions de trànsit i aglomeracions, ha resultat molt satisfactori en els primers dies d’aplicació.

Recordem que el consistori ha habilitat nous espais d’aturada i estacionament i ha regulat diferents itineraris per accedir als equipaments escolars.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol agrair la col·laboració i predisposició de les famílies que han seguit al peu de la lletra les recomanacions i la senyalització de les diferents zones a l’entorn de les escoles.

Des del consistori s’han habilitat zones d’aparcament properes als centres on hi ha més dificultats per estacionar els vehicles. En aquest sentit es recorda que no està permès l’estacionament de vehicles en passos de vianants, zones reservades o sobre les voreres. Aquesta mala pràctica posa en perill la seguretat dels vianants.

Cal recordar també que enguany el consistori ha contractat 4 agents cívics que vetllen per tal que els infants i les famílies entrin i surtin amb totes les mesures de seguretat.