Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la residència El Lledoner de Sant Fruitós segueixen a bon ritme

Un ampli equip de regidors i tècnics constaten com evolucionen uns treballs que permeten rehabilitar i ampliar la residència d’avis

Regidors, tècnics i personal de l’Onada Serveis han visitat fa pocs dies l’evolució de les obres de l’ampliació i remodelació de la residència El Lledoner. Aquest mes de gener proper farà un any que van iniciar-se uns treballs que s’hauran d’acabar en el decurs del primer semestre del 2016.
Les obres que es porten a terme suposen l’adequació de la part vella de l’actual edifici, situat al nucli urbà de Sant Fruitós, l’ampliació de l’edifici amb fins a 71 places, la creació de noves unitats de convivència, la implantació d’equips de nova generació i l’ampliació de serveis de cuina, menjador, gimnàs o zones comunes i perruqueria, entre d’altres.

Aquestes obres suposaran un augment d’ usuaris, arribant al centenar de places en total. Així, de les actuals 20 places de residència i 10 de Centre de Dia, la residència El Lledoner en passarà a tenir 71 i 20 respectivament, que generaran una trentena de nous llocs de treball.

L’Onada Serveis és l’empresa que es va adjudicar la gestió de la residència i que comportava l’execució del les obres que han entrat a la recta final. Mentre duren els treballs, els avis que vivien a la residència es van traslladar a Santpedor, on hi ha un equipament municipal que gestiona també L’Onada.


Peu de foto:
A la imatge, els assistents a la visita de seguiment de les obres. Hi van ser-hi presents alcalde i regidors de l’Ajuntament; tècnics municipals i de l’empresa que fa l’obra i representants de L’Onada Serveis.