Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de millora del clavegueram al polígon Sant Isidre permetran evitar sobreeiximents en cas de pluges intenses

Aquest mes de març han finalitzat els treballs de millora del clavegueram del polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages, emmarcats en el programa de modernització de polígons de la Diputació de Barcelona. En concret els treballs han permès augmentar la capacitat hidràulica del clavegueram per tal d'evitar sobreeiximent en cas de pluges intenses.

Concretament s'ha realitzat un nou punt de desguàs a través d'una nova connexió per sota de la carretera C-16C, uns treballs que s'han realitzat mantenint en tot moment el trànsit de vehicles. Les obres s'han efectuat amb maquinària especialitzada que ha permès crear una perforació horitzontal per rotació per sota la carretera, al qual s'hi ha construït en el seu interior el nou col·lector. Aquest sistema permetrà efectuar possibles reparacions en aquest punt, sense ser necessària l'obertura de cap rasa ni afectar el trànsit de la carretera C-16C.

Els treballs també han inclòs la construcció d'un nou col·lector de 1000 mm de diàmetre, en substitució de l'existent de 400 mm, en el vial lateral a la carretera C-16C i fins a la cantonada amb el carrer Pic Negre.

Aquestes obres, que es van iniciar el passat 7 de gener i que han finalitzat una setmana abans del previst, han suposat una inversió de 211.702 €, suposant una rebaixa de 18.000 € pel consistori sobre el preu de l'adjudicació.

Els treballs han comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona.