Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones empadronades al municipi tindran prioritat per a realitzar els abonaments a les piscines municipals

Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages que vulguin tramitar els abonaments de temporada per a les piscines municipals, tindran prioritat respecte a les persones d'altres poblacions.

A partir del dia 8 de juny, i fins al 17 de juny, podran sol·licitar l'abonament de temporada totes les persones empadronades al municipi que ho desitgin. Les persones de poblacions veïnes podran fer la tramitació del 12 al 17 de juny.

Recordem que enguany es recomana realitzar la sol·licitud de forma telemàtica a través del formulari que s'obrirà el dia 8 de juny a les 10 del matí en el següent ENLLAÇ

Les persones que necessitin tramitar-ho presencialment també ho podran fer a les piscines, de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h i de 16:00 a 19:00 h.

Per a realitzar la sol·licitud caldrà disposar del DNI o del llibre de família, i acreditar la condició dels descomptes amb la següent documentació:
- Descompte empadronat: DNI o certificat d'empadronament
- Descompte família nombrosa o monoparental: carnet acreditatiu
- Pensionista: còpia del full de la pensió de la Seguretat Social.

Enguany tornen els cursets de natació per a infants de 3 a 12 anys (nascuts entre el 2007 i el 2017), després de l'aturada de l'any passat a causa de la Covid-19.

Com els anys anteriors, seran durant el mes de juliol, del dia 5 al 30. Hi haurà dues franges horàries per tal d'organitzar millor els grups, de 16:00 a 16:45 h. i de 17:00 a 17:45 h. Les inscripcions es podran fer en línia en el mateix enllaç que per tramitar els abonaments, mitjançant el formulari corresponent.

Es mantenen els preus de 30 € per als nens i nenes abonats a la piscina i 36 € pels no abonats.