Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones en situació d'atur poden rebre ajuts per al transport públic

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a les persones en situació d’atur en procés de cerca de feina, l’Autoritat del Transport Metropolità estableix una reducció de més del 80% del preu de la targeta T-Mes.

Per tal de poder accedir a aquesta bonificació cal obtenir un certificat que acrediti que la persona interessada compleix algun dels següents requisits:

- Rep un subsidi o ajut per desocupació inferior al salari mínim interprofessional (SMI). El certificat s’expedeix al Servicio Público de Empleo Estatal.
- Rep qualsevol ajut inferior al SMI o bé no en rep cap però ha estat inscrit com a demandant d’ocupació durant un mínim de 12 mesos en els darrers 2 anys. El certificat s’expedeix a les oficines del SOC.
- Rep un ajut dels serveis socials d’un ajuntament de l’Àrea de Barcelona. El certificat s’expedeix a l’ajuntament. En el cas de Sant Fruitós de Bages a l’àrea d’atenció a les persones, ubicada al carrer Padró.

Els interessats que compleixin algun d’aquests requisits obtindran un certificat que els permetrà adquirir la targeta bonificada en qualsevol dels punts de venda, entre ells l’ubicat a l’estació d’autobusos de Manresa.

 

Arxius Adjunts