Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines de Sant Fruitós de Bages obriran temporada sense límit d'abonaments

A partir del 7 de juny les persones empadronades al municipi podran tramitar el seu abonament de temporada.

A partir del dimarts 7 de juny i fins al divendres 10 de juny, els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran tramitar els seus abonaments de temporada per a les piscines municipals. A partir del dia 11, i durant tota la temporada d'estiu, els abonaments s'obriran a tothom qui ho desitgi. Enguany, no hi haurà limitacions d'abonament, per tant, tothom qui ho desitgi podrà sol·licitar-lo.

Les tramitacions es realitzaran presencialment a les piscines des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 7 del vespre. A partir del dia 17 de juny, l'horari d'atenció serà de les 11 del matí a les 8 del vespre ininterrompudament.

Per a realitzar la sol·licitud caldrà disposar del DNI o del llibre de família, i acreditar la condició dels descomptes amb la següent documentació:

- Descompte empadronat: DNI o certificat d'empadronament (en el cas d'empadronaments recents).El personal de consergeria podrà fer la comprovació dels empadronaments.

- Descompte de família nombrosa o monoparental: carnet acreditatiu

- Pensionista: còpia del full de la pensió de la Seguretat Social.

La temporada estival començarà el divendres 17 de juny i l'equipament estarà obert fins al diumenge 11 de setembre.

Els cursets de natació, per a infants de 3 a 12 anys, es faran del 5 al 29 de juliol, i les inscripcions s'hauran de realitzar en línia, a partir del 7 de juny, a través del següent ENLLAÇ

Els cursets seran des de les 4 de la tarda i fins a 2/4 de 7 del vespre, en torns de 45 minuts. Es mantenen els preus de 30 € per als nens i nenes abonats a la piscina i 36 € pels no abonats.

TOTA LA INFORMACIÓ DE LA PISCINA AQUÍ