Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages es mullen per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge al matí es realitzaran diferents propostes per recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia.

Aquest diumenge 10 de juliol, arriba una nova edició de la iniciativa Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Sant Fruitós de Bages.

Les piscines municipals obriran una hora abans del que és habitual, a les 10 del matí, per tal d’oferir diferents activitats per recaptar fons per la Fundació per l’esclerosi múltiple.

De les 10 del matí a les 12 del migdia un equip de fisioterapeutes oferiran sessions de massatges de 10 minuts al preu de 5€, els tiquets es podran adquirir a les taquilles del recinte esportiu.

A les 12 del migdia tothom qui ho desitgi podrà participar en l’acte simbòlic que es realitzarà a diferents punts de Catalunya que consistirà en un salt conjunt a l’aigua.

A partir de ¼ d’una del migdia s’ha programat una sessió gratuïta d’aquagim oberta a tothom.
Durant tot el matí es podrà comprar marxandatge del Mulla’t a la carpa de protecció civil, on també hi haurà una guardiola solidària on qui ho desitgi podrà fer el seu donatiu.

Des de l’Ajuntament es destinarà íntegrament l’import obtingut de la venda d’entrades del diumenge, a la Fundació.

Més de 600 piscines de Catalunya participen en aquesta iniciativa que vol acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca.