Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obren portes amb les instal·lacions renovades

Els abonaments es poden tramitar a partir de demà divendres 21 de juny, a les 9 del matí.

Aquest divendres 21 de juny les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obriran portes amb diferents millores per tal que l'equipament sigui més confortable pels usuaris i per a millorar l'estat de les instal·lacions.

La principal actuació que s'hi ha realitzat, és la reparació dels vasos de les dues piscines on, a banda dels corresponents enderrocs, s'hi ha aplicat una nova capa de PVC per tal de solucionar les fuites d'aigua que patien. Amb aquesta actuació també s’han modificat els coronaments de la piscina, que ara seran de sobreeixida desbordant i també s'han canviat els diferents accessoris i elements hidràulics.

Entorn de les zones pavimentades de les piscines, s'hi han instal·lat 450 m² de gespa artificial, per tal de donar més confort als banyistes, ja que amb motiu de les limitacions de reg per la sequera, la gespa natural ha quedat molt malmesa. També s'ha instal·lat un passadís de gespa artificial a la zona d'accés als vestidors.

L'Ajuntament també ha adquirit 136 noves gandules per tal que els usuaris en puguin fer ús.

Durant la darrera setmana de juny, quedaran finalitzades les obres d'ampliació de la terrassa del bar de l'equipament. Concretament, s'habilita un espai més ampli, fora del recinte esportiu, per tal que també se'n pugui fer us quan les piscines estan tancades. En aquest sentit, també es col·locarà una tanca que permetrà restringir l'accés a la zona de vestidors quan sigui necessari.

Una altra de les novetats destacades és que enguany es comptarà amb la figura d'un controlador durant tot l’horari d’obertura de les piscines. Aquest vetllarà per garantir la seguretat a les instal·lacions i el compliment de la normativa de les piscines. Aquest any s’ha optar per aquesta contractació per tal de millorar la convivència en aquest equipament municipal.

L’horari d’obertura de l’equipament serà des del dia 21 de juny i fins al 8 de setembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre. La venda d’abonaments s’iniciarà demà divendres 21 de juny,  a partir de les 9 del matí al mateix equipament.