Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obren temporada ampliant l’horari d’obertura

Les persones empadronades al municipi poden tramitar els abonaments a partir del proper dimecres 14 de juny.

El proper dijous 22 de juny les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages inicien la temporada d’estiu ampliant l’horari d’obertura de l’equipament. Enguany el recinte obrirà portes a les 10 del matí, una hora abans del que es feia habitualment, i tancant a les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.

La temporada finalitzarà el diumenge 3 de setembre.

ABONAMENTS


A partir del dimecres 14 de juny, i fins al dimarts 20 de juny, els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran tramitar els seus abonaments de temporada per a les piscines municipals.

A partir del dia 21, i durant tota la temporada d'estiu, els abonaments s'obriran a tothom qui ho desitgi.

Les tramitacions es realitzaran presencialment a les piscines, de dilluns a divendres, des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda.

Per a realitzar la sol·licitud caldrà disposar del DNI o del llibre de família, i acreditar la condició dels descomptes amb la següent documentació:


- Descompte empadronat: DNI o certificat d'empadronament (en el cas d'empadronaments recents).El personal de consergeria podrà fer la comprovació dels empadronaments.
- Descompte de família nombrosa o monoparental: carnet acreditatiu
- Pensionista: còpia del full de la pensió de la Seguretat Social.


CURSETS DE NATACIÓ

Els cursets de natació, per a infants de 3 a 12 anys, es faran del 4 al 28 de juliol, i les inscripcions s'hauran de realitzar en línia, del 12 al 25 de juny, AQUÍ

Els cursets seran des de les 4 de la tarda i fins a 2/4 de 7 del vespre, en torns de 45 minuts. Es mantenen els preus de 30 € per als nens i nenes abonats a la piscina i 36 € pels no abonats.

Arxius Adjunts