Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obriran el proper 14 de juny

Piscines municipals
Piscines municipals

La piscina Municipal de Sant Fruitós de Bages encetarà la temporada d’estiu el proper divendres 14 de juny. L’equipament municipal obrirà cada dia des de les 11.00 h del matí i fins a les 20:00 h del vespre de forma ininterrompuda fins el dimecres 11 de setembre.

Del 5 al 13 de juny (ambdós inclosos) , els interessats en tramitar els abonaments de temporada, poden dirigir-se a la consergeria de la piscina en horari de dilluns a divendres des de les  10 del matí fins a la 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. Enguany el consistori manté els preus de la temporada anterior.

Aquest any també s’organitzen cursets de natació per aprendre a nedar i millorar l’estil. Els cursos es realitzaran de l’1 al 26 de juliol en dos nivells: iniciació i avançat/expert. Els principiants iniciaran l’activitat a les 4 de la tarda fins a ¾ de 5 i de 5 a ¾ de 6 serà el torn del segon nivell. Les inscripcions per a participar-hi seran del 5 al 21 de juny i el cost serà de 30€ pels abonats a la piscina i de 36€ pels no abonats.