Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obriran el proper 16 de juny amb importants millores en les seves instal·lacions

La piscina Municipal de Sant Fruitós de Bages encetarà la temporada d’estiu el proper divendres 16 de juny amb una jornada gratuïta de portes obertes. L’equipament municipal obrirà cada dia des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre de forma ininterrompuda fins el dilluns 11 de setembre.

Del 6 al 15 de juny (ambdós inclosos) , els interessats en tramitar els abonaments de temporada, poden dirigir-se a la consergeria de la piscina en horari de dilluns a divendres des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. Enguany el consistori manté els preus de la temporada anterior.

Aquest any també s’organitzaran cursets de natació per a infants de 4 a 10 anys, per aprendre a nedar i millorar l’estil. Els preus dels cursets també es mantenen respecte als anys anteriors.

Enguany els usuaris de l’equipament gaudiran de les millores realitzades en els accessos a l’equipament que han consistit en ampliar l’entrada i la instal·lació d’un torn doble d’accés per tal de facilitar les entrades i sortides.