Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals obriran d'aquí un mes

Ha començat el compte enrere per l’obertura de les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages. Per això, s’està treballant per tenir-les a punt pel divendres 19 de juny, dia de l’obertura.

Aquesta temporada la piscina estarà oberta des del 19 de juny i fins el 13 de setembre. Fins el 30 d’agost l’horari d’obertura serà de les 11 del matí a les 8 del vespre. I a partir del dilluns 31 d’agost l’horari serà de 2/4 d’12 del matí fins a 2/4 de 8 del vespre.
Entre el 15 i el 18 de juny s’habilitarà a la mateixa consergeria de la piscina per a realitzar els carnets de temporada, en horari de 10 del matí a la una del migdia, i de 4 a 7 de la tarda, que mantenen el preu dels darrers anys.
Aquest any també s’organitzaran cursets de natació per a infants de 4 a 10 anys, per aprendre a nedar o millorar l’estil. Els intensius d’estiu són un moment clau per aprendre o millorar, doncs van lligats a l’activitat habitual de les famílies ja sigui a la piscina o el mar. Els preus dels cursets també es mantenen respecte als anys anteriors amb 30€/mes pels abonats a la piscina i 36€/mes per als no abonats.

Imatges relacionades