Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals obriran portes el divendres 18 de juny

El funcionament d'aquest equipament esportiu estarà condicionat a les mesures que dictin les autoritats sanitàries.

Les piscines municipals obriran portes el divendres 18 de juny i acabarà la temporada el dissabte 11 de setembre. L'equipament esportiu funcionarà amb totes les mesures d'higiene i prevenció necessàries a causa de l'actual situació sanitària i es faran treballs de neteja i desinfecció de les zones de pas i dels sanitaris cada migdia.

L'horari d'obertura de les piscines serà des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, de forma ininterrompuda. Segons les mesures Covid-19 actuals, l'aforament de la instal·lació serà de 535 persones. Enguany el nombre d’abonaments no estarà limitat per franges horàries ja que l’equipament estarà obert de forma ininterrompuda, tot i això, si les mesures canvien durant el període en que està obert el recinte, es podria establir un sistema de reserva prèvia per tal d’accedir a l’equipament.

El període per a realitzar els abonaments de temporada s'obrirà el dimarts 8 de juny. Per tal d’evitar aglomeracions es recomana tramitar els abonaments de forma telemàtica a través del següent ENLLAÇ

Les persones que necessitin tramitar-ho presencialment ho podran fer a les piscines, de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h. i de 16:00 a 19:00 h.

Els preus dels abonaments i de les entrades de dia es mantenen congelats respecte a els anys anteriors, mantenint les bonificacions del 50% per les persones empadronades al municipi, i del 20% per a famílies nombroses o monoparentals o pensionistes amb incapacitació.

ABONAMENT TEMPORADA

Individual de 26 a 64 anys (inclosos) 85 €

Individual de 5 a 25 anys (inclosos) 53 €

Menors de 5 anys Gratuït

Majors de 64 anys 42 €

Majors de 75 anys Gratuït

BONIFICACIONS ABONAMENTS TEMPORADA

Empadronats a SFB 50%

Família nombrosa o monoparental amb acreditació 20%

Pensionistes per incapacitació reconeguda per la SS 20%

Des del consistori es recorda que no es podrà accedir a la piscina en cas de tenir algun dels símptomes de la Covid-19, ni ser positiu ni haver estat en contacte amb persones que ho hagin estat o hagin tingut simptomatologia.

Arxius Adjunts