Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escola de Música i Arts Navarcles- Sant Fruitós obre el període de matriculació pel pròxim curs 2022 - 2023

El període d'inscripció és del 3 al 13 de maig

A partir d'avui les famílies del municipi interessades en els estudis de música poden matricular els seus fills i filles a l'escola de Música i Arts Navarcles - Sant Fruitós. El termini de matriculacions finalitza el dia 13 de maig.

L'escola ofereix formació musical per a totes les edats: nivell inicial a partir dels tres anys amb cançó, dansa, audició i joc com a eines; nivell elemental on es treballa llenguatge musical, conjunt coral, expressió corporal, ORFF, audicions, grups instrumentals i instrument; nivell postelemental amb programa de mòduls optatius, instrument, formacions vocals i instrumentals; ensenyament d'adults de llenguatge musical, instrument, formacions vocals i instrumentals; i també altres estudis com combo, guitarra col·lectiva, piano col·lectiu, cor, mòduls o classes teòriques.

Les persones interessades poden formular la prematrícula omplint el formulari disponible en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDlHXchfdXnE3xsNCQPSRftFt_LhrkNxNqkk40SOxJ0Yo2fQ/viewform , poden contactar amb el centre per correu electrònic a matricula.emansf@gmail.com o poden fer-ho presencialment els dimarts i dimecres de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre a l'escola de Música.

Aquest any l'escola de Música i Arts Navarcles- Sant Fruitós celebra els seus 40 anys amb més de 200 alumnes a les seves aules.

Arxius Adjunts