Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espectacle La Tercera Joventut dóna el tret de sortida a la setmana de la gent gran

Les propostes continuen aquest dilluns i finalitzaran el diumenge 15 amb el gran dinar de germanor.

El grup La Tercera Joventut ha portat aquest diumenge a l'escenari del Teatre Casal Cultural les millors propostes artístiques fetes per la gent gran de Sant Fruitós de Bages, en l’acte d’obertura de la Setmana de la gent gran que ha anat a càrrec de l’alcaldessa Àdria Mazcuñán i Claret i de la regidora de la gent gran Cristina Murcia.

La platea ha pogut gaudir amb les actuacions d'aquest grup que ha ofert música i ball per donar el tret de sortida a aquesta setmana d’activitats. Aquest espectacle s'ha ofert amb taquilla solidària, que ha servit per recaptar fons per ajudar al poble ucraïnès.

Les propostes continuen aquest dilluns amb l'humor de Risofonku que ofereix un taller de risoteràpia a les 4 de la tarda a l'Esplai.

El dimarts se celebra la jornada saludable amb una caminada fins a les pintures rupestres a Les Brucardes i una sessió a l'aire lliure de cos i consciència.

El dimecres el servei local de teleassistència ofereix la xerrada "Com mantenim la ment activa", a les 4 de la tarda a l'Esplai.

Pel dijous s'ha programat el cinefòrum que aquest any projectarà la comèdia "Abuelos", de Santiago Requejo, a les 4 de la tarda al Teatre.

El divendres 13 de maig es visitarà a la Garrotxa on es podrà conèixer l'espai Cràter d'Olot, fer un viatge en tren per la zona volcànica i passejar per la Fageda d'en Jordà.

El dissabte els veïns i veïnes podran gaudir d'una la tradicional tarda de bingo a l'Esplai.

Finalment, el diumenge es clourà la setmana amb la missa sota el Cobert de la Màquina de Batre (12 hores) i el tradicional dinar de germanor de la gent gran. Recordem que per assistir-hi cal inscriure's prèviament fins al dijous dia 12 a l'Àrea d'atenció a les persones (C. Padró, 74) o trucant al 93 878 97 01.

Un cop finalitzi el dinar se celebrarà la primera trobada d'Esplais de gent gran de municipis del Bages. Aquesta proposta serà la cloenda de la setmana i comptarà amb les actuacions dels diferents espectacles que ofereixen aquests col·lectius.