Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Esplai d'avis de Sant Fruitós de Bages reobre portes amb l'horari ampliat i amb unes instal·lacions més modernes i funcionals

La inauguració de l'espai serà el divendres 25 de febrer a les 5 de la tarda.

L'esplai d'avis de Sant Fruitós de Bages reobrirà les portes el divendres 25 de febrer després que aquest equipament hagi estat objecte d'importants millores tant pel que fa a l'espai com pel que fa a la gestió. La inauguració de l'equipament serà a les 5 de la tarda i és obert a tota la població.

A partir del divendres que ve, l'Esplai estarà obert cada dia, de dilluns a diumenge, des de les 3 de la tarda i fins a les 8 del vespre, ampliant d'una manera significativa les hores d'obertura per tal que la gent gran del municipi disposi d'un espai on trobar-se diàriament.

Per altra banda, l'equipament ha estat objecte de considerables millores amb una renovació total de l'espai del bar-cafeteria, on s'ha apostat per un projecte d'interiorisme que faci sentir als usuaris i usuàries com a casa. L'objectiu d'aquesta renovació és que la gent gran disposi d'un espai amb caliu on trobar-se per conversar, compartir un cafè o senzillament passar una estona tranquil·la i amena.

Una de les principals novetats pel que fa a la reforma de l'equipament, és la instal·lació d'una terrassa exterior que permetrà que qui faci ús de l'equipament també pugui fer-ho a l'aire lliure, amb total tranquil·litat i seguretat.

Pel que fa a la gestió del servei de bar i cafeteria, l'Ajuntament ha fet una aposta, amb un alt valor afegit, contractant la fundació AMPANS per a desenvolupar aquests treballs.

La finalitat d'aquesta contractació és la de generar sinergies entre les persones amb discapacitat i la gent gran, creant així un espai d'inclusió i alhora fomentant la inserció laboral.

Actualment, AMPANS desplega activitats al centre ocupacional La Sagrera. La gestió del servei de bar serà doncs, una porta oberta més per a fomentar la inserció laboral de les persones amb funcionalitats diverses, evitant que hagin de buscar feina fora del municipi.

A banda, aquesta contractació també inclourà que la fundació dugui a terme, en un futur, activitats de dinamització i el foment de les activitats intergeneracionals.