Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'homenatge al cantant Ferran Gallart omplirà de música i records el Cobert de la Màquina de Batre

El festival començarà a les 6 de la tarda i pujaran a l'escenari una vintena de formacions

El dissabte 6 d'abril el Cobert de la Màquina de Batre es convertirà en una festa en l'homenatge a Ferran Gallart, líder de la banda Strombers, qui ens va deixar el passat mes de setembre.

L'Ajuntament i els amics i familiars del cantant han organitzat un esdeveniment que vol ser un acte de record a Gallart qui va deixar una forta empremta a Sant Fruitós de Bages.

Al llarg de la tarda i fins a la nit més d'una vintena de músics, cantants i formacions pujaran a l'escenari per fer ballar i gaudir de la música als assistents.

Pujaran a l’escenari artistes i bandes com Strombers, Clara Oliveras, La Tropical, Falcon & Firkin, Kevin Deké, Blueversions, Alba Marbà, Gabi Díaz, Marc River, Edgar (Quinto Carajillo), Jana Caballo, Jana i Joana, La Patrulla de la muerte, Lapsus, Miquel Zorrilla Dj, Siscunagger, el Club de la Guitarra, la Coral Sant Fruitós o l'Escola de Música entre d'altres.

Els diners que es recaptin a la barra del bar durant els concerts, aniran en benefici del FC Fruitosenc, entitat esportiva on estava vinculat Gallart. L'acte és obert a tothom.