Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ICL Manresa ha entrenat a Sant Fruitós, preàmbul dels actes que es faran al municipi com a Ciutat del Bàsquet Català 2016

Aquest mes de gener començaran les activitats de promoció del bàsquet, que es perllongaran tot el 2016

L’ICL Manresa va realitzar el seu entrenament de divendres al pavelló de Sant Fruitós de Bages per va donar suport als actes que es faran com a municipi que ha estat escollit Ciutat del Bàsquet Català per tot l’any 2016.

L’elecció de la Federació Catalana de Basquetbol i la Fundació del Bàsquet Català és molt important per a Sant Fruitós de Bages. És el primer poble que organitzarà aquest esdeveniment, que portarà un any ple d’activitats i actes relacionats amb el bàsquet. Aquest és un dels esports amb més tradició a la població.

Les activitats començaran el gener, la primera de les quals serà una Trobada d’escoles de bàsquet de les Comarques Centrals (9 de gener). Uns dies més tard, el 15, serà el dia que Granollers donarà el relleu oficial a Sant Fruitós com a Ciutat del Bàsquet Català. El dia 17 es farà la presentació a tota la ciutadania del programa d’actes i el dia 21 hi haurà una competició popular i solidària de tirs de bàsquet per parelles, el “Two Ball solidari”.