Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'itinerari entre el nucli de Sant Fruitós de Bages i els polígons a l'entorn de la carretera de Berga serà accessible a peu a través d'una passarel·la

Una passarel·la per a vianants unirà el nucli de població de Sant Fruitós , a través de la Sagrera, amb la zona dels polígons industrials a l’entorn de la carreta de Berga. Amb aquesta actuació el govern municipal vol millorar l’accessibilitat a peu pels veïns i alhora recuperar l’antic itinerari que unia el municipi amb la zona de de l’Agulla.

El creixement dels polígons industrials al voltant de la carretera C-16c dels darrers anys, ha creat importants barreres físiques pels vianants impedint-ne l’accés a peu des de Sant Fruitós de Bages. La carretera , amb activitat a banda i banda amb els polígons Riu d’Or – Casanova i Sant Isidre, ha trencat la connexió amb el nucli urbà.

Amb la voluntat de facilitar l’accés a la zona industrial i la interconnexió entre els dos polígons separats per la carretera i retornar al poble aquesta ruta a peu, l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adjudicat la redacció del projecte per a la construcció d’una passarel·la elevada. Aquesta nova infraestructura unirà els carrers Moixeró i Aneto al seu pas per la carretera de Berga.

Aquest divendres han començat els treballs per a realitzar l’estudi geotècnic i topogràfic. És previst que la passarel·la entri en funcionament a finals d’any.

Imatges relacionades