Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 170 persones a Sant Fruitós a la primera caminada del cicle "A cent cap els 100"

El passat dimecres 11 de novembre, Sant Fruitós de Bages va ser el municipi amfitrió de la primera de caminada del cicle “A cent cap als 100” que promou la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. En total hi van prendre part més de 170 persones de les poblacions de Sant Andreu de la Barca, Begues, Sant Celoni i també de Sant Fruitós. L’alcalde, Joan Carles Batanés i el regidor d’Esports, Tomàs Casero, van donar la benvinguda als participants.

El primer tram del recorregut va ser fins a Sant Benet, on una guia de Món Sant Benet, va fer una breu explicació del monestir i entorn. Posteriorment es va enfilar de nou el Camí Paisatgístic fins a trencar cap a les Brucardes que ofereix unes magnífiques vistes del Llobregat i Montserrat, per acabar amb uns estiraments suaus davant de l’ermita. Un cop de nou al Nexe, hi va haver un dinar conjunt i abans que els participants dels altres municipis pugessin a l’autocar, va ser la Gisela Baraldés, qui havia dirigit l’activitat, la que va ambientar el ball, on tothom hi va participar molt activament.

La propera caminada serà l’11 de febrer per trobar-nos de nou, aquesta vegada a Sant Celoni. Les regidories d’Esports i de Benestar Social animen a participar a les properes caminades activament, ja que són un punt de trobada amb persones d’altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d’un dia tranquil i amè.