Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 180 persones participen en el cicle de caminades de marxa nòrdica a Sant Fruitós de Bages

Veïns i veïnes de Cardedeu, l'Hospitalet de Llobregat i Barberà del Vallès han pogut descobrir l'entorn natural de Sant Fruitós de Bages en el marc del cicle de caminades de marxa nòrdica on també participen els veïns i veïnes del municipi.

Aquest dimecres al matí, més de 180 persones s'han aplegat a la plaça Alfred Figueras, on la Gisela Baraldés ha dirigit un escalfament abans d'iniciar la ruta.

La marxa s'ha dirigit cap a Sant Benet de Bages on s'ha pogut visitar el monestir, gràcies a la col·laboració de Món Sant benet, i la ruta de 8,5 km ha finalitzat amb un dinar de germanor al parc del Bosquet.

El grup excursionista Posa't en marxa ha col·laborat en l'organització d'aquest esdeveniment acompanyant als i les participants durant tot el recorregut i vetllant pel bon funcionament d’aquesta jornada que ja s'ha realitzat als municipis de l'Hospitalet de Llobregat i Barberà del Vallès, i que el pròxim 14 d'abril se celebrarà a Cardedeu.

Aquesta activitat, apte per a tothom, és un punt de trobada amb persones d'altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d'un dia tranquil i amè. Les persones que vulguin participar en la propera sortida a Cardedeu poden inscriure's gratuïtament a l'àrea d'esports de l'Ajuntament (Padró,72) fins a dues setmanes abans de la sortida.