Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d'un centenar de persones participen en la pedalada popular de Sant Fruitós de Bages

Grans i petits han participat aquest passat dissabte en la pedalada popular i en les activitats paral·leles organitzades al municipi en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Des de primera hora de la tarda el parc del Castell es va omplir tan per practicar en els circuits d’educació viària i d’habilitats com per provar les bicicletes elèctriques de la flota municipal o per posar la bicicleta apunt per a la pedalada a la carpa muntada per la botiga The Cyclery.

La pedalada popular va començar a les 6 de la tarda i es va fer un recorregut per tot el nucli urbà de Sant Fruitós de Bages fent parada a tots els centres educatius i instal·lacions esportives.

En finalitzar la ruta va ser el torn per berenar i fer l’entrega de premis. L’escola Monsenyor Gibert va ser el centre educatiu guanyador del xec de 300€ per ser l’escola amb més percentatge d'alumnes participant a la pedalada i la botiga The Cyclery i l’empresa Bastos Medical van oferir lots de regals als participants que duien els cascs més ben decorats.

A banda, durant els propers dies el jurat decidirà els guanyadors del concurs de dibuix en el que han participat els alumnes de primer a quart de primària, titulat “Com em desplaço per Sant Fruitós”.

Imatges relacionades