Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mesures preventives front el Covid-19 (Coronavirus) a Sant Fruitós de Bages

Atenció a les dependències municipal

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages mantindrà serveis mínims i d’urgència a la Casa Consistorial mitjançant cita prèvia al telèfon 93 878 97 00.

Les oficines del carrer Padró i les dependències de la Policia Local queden tancades al públic i es centralitza l’atenció a la plaça de la Vila,1. L’atenció al ciutadà es prestarà en horari de 09.00h a 14.00h de dilluns a divendres. Els dijous a la tarda romandrà tancat. L'atenció serà sempre amb cita prèvia.  

El contacte amb la Policia Local es farà a través del telèfon d’urgència 696.99.77.26

Es demana a la ciutadania que només realitzin aquells tràmits que siguin urgents.

Registre Civil

Els serveis administratius adscrits al registre civil actuaran només en situacions d’emergència d’acord amb les instruccions dictades pel Consell General del poder judicial.

Equipaments municipals

Tots els equipaments municipals romandran tancats.

Centre d’Atenció Primària

El Centre d’Atenció Primària de Sant Fruitós de Bages està tancat fins a nou avís. Qualsevol consulta o urgència truqui al telèfon 93 876 09 12 i se’ls informarà sobre com actuar.

Parcs infantils

Els parcs infantils del municipi romandran tancats fins a nova ordre per tal de garantir la salubritat pública.

Mercat municipal de Sant Fruitós de Bages i de Torroella de Baix

El mercat dels dimarts i dels dimecres a Torroella de Baix estarà obert seguint l’odre del Govern per tal que es garanteixi la venda de productes frescos a l'aire lliure, mentre no hi hagi una indicació expressa que digui el contrari. Només s’instal·laran les parades de productes la venta dels quals està permesa pel Reial Decret 463/2020.

 

16 de març de 2020

Arxius Adjunts