Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millora l'ocupació i baixa la taxa de l'atur a Sant Fruitós de Bages

Comencen a incorporar-se les persones seleccionades en el Pla de Promoció de l’Ocupació<br />S’han programat dues noves xerrades sobre recerca de feina

La taxa d’atur de Sant Fruitós de Bages s’ha situat, durant l’abril, al 12,91%, baixant un 0,66% respecte del mes anterior, segons les dades del programa Hermes de la Diputació de Barcelona. Això significa que un total de 29 persones del municipi han començat a treballar.

En paral·lel, entre mitjan d’aquest mes maig i el juny es duran a terme les 12 incorporacions a través del Pla de Promoció de l’Ocupació. Una de les bones notícies en aquest àmbit és que en dos casos ha calgut incorporar suplents perquè dues de les persones seleccionades havien trobat oportunitats professionals de llarga durada.

A més, en les darreres setmanes, de les 30 persones actives que hi ha al Club de la Feina, es té el coneixement de que 8 han trobat feina.

Tallers i xerrades
Per aquest mes de maig el Club de la Feina ha programat dues noves xerrades relacionades amb la recerca d’una oportunitat laboral. La primera tindrà lloc el proper dilluns, 18 de maig, a les 9.30 hores amb el títol “Descobreix la teva passió i transforma la teva vida”, taller que anirà a càrrec d’un coach expert en comunicació i intel·ligència emocional adaptada a la recerca de feina i als recursos humans. “A la recerca d’una nova oportunitat laboral” és el títol de la segona xerrada que es farà el dijous, 21 de maig, a les 15.00 hores. Anirà a càrrec de professionals de l’àrea de la selecció de personal que donaran la seva visió pel què fa als canals de recerca de feina, fases del procés de selecció, així com les necessitats de les empreses de la zona i aquells punts que més es valoren dels candidats.

Aquests tallers són gratuïts i es pot apuntar tothom qui estigui inscrit al Servei Local d’Ocupació de Sant Fruitós de Bages a través del correu garridoos@santfruitos.cat o presencialment en horari del Club de la Feina, dilluns i dijous de 9 a 12.30 hores.

Aquesta nova tongada de xerrades i tallers en matèria de recerca de feina es va encetar el passat mes d’abril. Fins el moment s’han fet tres tallers a càrrec del docent Carlos Bella, de 27 hores, que han comptat amb la participació de 30 persones. En aquestes sessions han treballat les competències personals per definir l’objectiu professional, aspectes clau per superar amb èxit una entrevista de feina, i eines per potenciar i promocionar el màrqueting personal en el procés de recerca.

Arxius Adjunts