Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millores a la xarxa d'aigua potable a Les Brucardes

Aquest divendres 25 d'agost s'inicien obres de millora de la xarxa d'aigua potable al voltant de l'avinguda Sabina Brucart, a la urbanització de les Brucardes.

Les obres consisteixen en la renovació de 288 metres de les actuals canonades i vàlvules de la xarxa d'abastament d'aigua potable a l'avinguda Sabina Brucart, un tram del carrer Esquirols, així com al pas de servei entre aquests dos carrers.

Complementàriament, també s'executarà la instal·lació d'una vàlvula reductora de pressió a la plaça de la Sardana que, conjuntament amb el canvi de les canonades, permetrà que les finques d'aquest àmbit puguin disposar d'una millor pressió d'aigua provinent de la xarxa d'abastament i també milloraran els cabals disponibles als hidrants d'incendi d'aquest sector.

És previst que els treballs s'executin en 4 setmanes, període en el qual hi haurà afectacions puntuals a la xarxa que seran comunicades amb antel·lació als veïns i veïnes.

Aquestes obres es troben incloses en el Pla director del servei i al Pla de reposicions i millores en instal·lacions d'abastament d'aigua potable que executa Aigües de Manresa, SA per encàrrec, i com a mitjà propi, de l'Ajuntament.