Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mireia Vives i Borja Penalba porten al Teatre Casal Cultural "Punt i a part", el treball que posa fi al seu projecte musical conjunt

La formació valenciana amb tres discs a l'esquena fa una pausa indefinida en el seu projecte conjunt per iniciar nous camins.

El Teatre Casal Cultural viurà el dissabte 11 de febrer (20:00 h), un dels darrers concerts de la gira "Punt i a part", amb els valencians Mireia Vives i Borja Penalba qui han anunciat la seva parada indefinida com a duet.

“Punt i a part” és un espectacle musical amb aires teatrals, amb escenografia pròpia i jocs de llums: un esclat de l'univers del duet del País Valencià. Mireia Vives i Borja Penalba fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les mateixes contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen.

Després de 10 anys de feina conjunta, 3 discos propis, el projecte Ovidi4, un munt de col·laboracions, centenars d'actuacions arreu els territoris de parla catalana i part d'Europa, Mireia Vives i Borja Penalba han decidit fer una pausa indefinida en el seu projecte conjunt i finalitzaran la gira aquest mes de març

Les entrades pel concert a Sant Fruitós de Bages es poden comprar anticipadament per 10 € AQUÍ