Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Molta participació, vitalitat i bon humor als actes de la Setmana de la Gent Gran de Sant Fruitós

A l’acte de divendres es va homenatjar Maria Argemí, de 90 anys, i Julio Carrés, de 92

Aquest dilluns s’han acabat els actes de la Setmana de la Gent Gran de Sant Fruitós de Bages que han estat molt participats i que han generat molt d’ambient entre aquest ampli col·lectiu de veïns del municipi. Un dels moments àlgids del conjunt de celebracions va ser el divendres amb l’acte d’homenatge a dues persones que han superat els 90 anys i que encara desprenen molta vitalitat: Maria Argemí, de 91 i Julio Carrés, de 92. La festa-dinar, que es va fer al New Malibú va comptar amb la presència de 260 persones, entre els quals 21 usuaris de la residència que actualment, mentre s’amplia l’equipament, són a la residència de Santpedor. Van presidir la celebració l’alcalde Joan Carles Batanés i la regidora de Gent Gran, El mateix dia, la jornada havia començat animada amb una missa rociera a l’Església Parroquial.
Les primeres activitats van ser el dilluns, 13 d’abril, amb la presentació de la Setmana i un taller de risoteràpia a l’Esplai, a càrrec de la coneguda animadora Maria Navarrete. L’endemà, Sònia Díaz, professional especialitzada en serveis i atenció a les persones grans, va pronunciar una conferència sobre sexe i gent gran, que va aixecar molt d’interès. El dimecres, excursió de 60 persones amb autobús cap el Berguedà amb la presència de Joan Francesc López de los Mozos, president de l’entitat que agrupa els avis. Van poder visitar els Jardins Artigas, a la Pobla de Lillet; el nucli urbà i posteriorment es va dinar al restaurant de Sant Corneli.
Dijous tocava caminada, que per culpa de pluja, no va ser tot el lluïda que es volia. Malgrat això es va fer posteriorment el dinar de carmanyola a l’Esplai; una xerrada sobre benestar, a càrrec de Gisela Baraldés i una sessió de reiki, a càrrec de l’Amics del Reiki. El cap de setmana també va ser actiu amb el ball de gala, dissabte a l’Esplai, amb 120 assistents i el diumenge, màgia, humor i un pica-pica. El darrer acte, el de dilluns, es va fer a la residència de Santpedor amb un berenar i ball.

Imatges relacionades