Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Món Sant Benet s'omple aquest cap de setmana de música i gastronomia amb l'ÓH Festival

La música de Ramon Mirabet, i Jo Jet i Maria Ribot i les propostes gastronòmiques d'Ivan Margalef, Joseba Cruz o Marc Puig Pey, són alguns dels atractius d'aquesta primera edició.

La primera edició de l'ÓH Festival omplirà de música i gastronomia aquest proper cap de setmana, 15 i 16 d'octubre, Món Sant Benet.

El dissabte 15 d'octubre les portes del recinte obriran a partir de 2/4 de 12 del migdia per oferir una visita guiada a l'experiència medieval, els concerts de Besmaya, de Canela N'Drama, Iglú, Gerard Aledo i per tancar el plat fort amb Ramon Mirabet a partir de 2/4 de 10 del vespre.

Al migdia es podrà gaudir a l'estació gastronòmica amb Ivan Margalef i Joseba Cruz i al vespre amb Marc Puig Pey i Jordi Álvarez. Durant la jornada hi haurà concerts secrets, show de cocteleria i tallers per a públic familiar.

El diumenge 16 d'octubre la música la posaran David Ros, David Canal, Cesc Sansalvadó, Anaïs Vila i clouran el festival Jo Jet i Maria Ribot.

L'apartat gastronòmic el posaran Xavier Benito i Jordi Álvarez al migdia i el show de cocteleria amb Marcos Ferrer a la tarda. Durant el dia es podrà participar en diferents propostes familiars com una gimcana entorn Ramon Casas i tallers de ceràmica o de maquillatge amb fluor.

Les entrades es poden comprar per 15 € (1 dia) o 25 € (dos dies) a la web del festival, on també es pot consultar tota la programació.