Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música, esport i creativitat a la Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages

Del 10 al 18 d’octubre Sant Fruitós de Bages celebra una setmana d’activitats dirigides als joves amb propostes variades.

La primera de les activitats programades, el dissabte 10 d’octubre és la Batalla de Gallos, un concurs de rap que forma part del torneig comarcal Stalow Tour. Aquesta activitat es durà a terme de les 5 a les 9 del vespre a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura.

El diumenge 11 d’octubre, tots els i les joves a partir de dotze anys que vulguin aprendre a fer volar un dron, podran fer-ho de la mà d’un equip d’instructors. Els participants en l’activitat, que es durà a terme al camp de futbol municipal de les 4 a les 8 del vespre, podran fer volar el dron i gravar vídeos, i en finalitzar podran gaudir d’una demostració amb un dron professional de gran envergadura. En cas de pluja l’activitat es realitzarà a la pista coberta de l’escola Monsenyor Gibert.

El dilluns 12 d’octubre és el torn del ja consolidat torneig de 12 hores de vòlei que se celebrarà al Pavelló Municipal d’esports de les 9 del matí a les 9 del vespre. El torneig es desenvoluparà amb dues categories, amateurs i experimentats.

Pel dimarts 13 s’ha preparat una proposta creativa per tal que els i les joves elaborin la cançó del nou equipament juvenil del municipi. En el procés creatiu, els participants aniran acompanyats de diferents joves dels col·lectius del municipi i amb l’ajut dels artistes locals Clara Oliveres i Kevin Deké. Aquesta acció es realitzarà al Nexe Espai Jove a partir de les 4 de la tarda.

El dimecres 14, de 4 de la tarda a 8 del vespre, al mateix Nexe Espai Jove, es realitzarà un taller per tal que tots els joves puguin personalitzar la seva mascareta.

El divendres 16, a partir de les 5 de la tarda, es realitzarà una pintada col·lectiva d’una pas de vianants sobre la vorera de davant del pavelló d’esports amb la bandera irisada per tal de donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ Santfree’s Rainbow.

La nit del dissabte 17 d’octubre serà el torn de la música en directe amb 4 microconcerts al Nexe- Espai de Cultura. A partir de les 9 del vespre i fins a la 1 de la matinada, es podrà gaudir de les actuacions d’El Patio, Arlet, Kevin Deké i Txoca’ns, que durant 45 minuts ompliran de música l’equipament. Aquests concerts s’aniran desenvolupant en diferents sales per tal de poder assegurar les tasques de neteja i desinfecció.

La darrera proposta d’aquesta Setmana Jove, pel diumenge 18 d’octubre, serà la celebració de la primera competició de Street workout a les instal·lacions del parc del Bosquet a partir de les 10 del matí. Els i les joves competiran en les categories de resistència i freestyle.

Totes les activitats de la setmana jove són gratuïtes, excepte el torneig de vòlei, i cal inscriure’s prèviament, ja que l’aforament és limitat. Per a realitzar les inscripcions es pot fer per  telèfon al 93 878 89 83, per whatsapp al 609 00 21 54 o a través de l’instagram @nexejove. Les diferents propostes de la setmana Jove 2020 estan subjectes a les directrius sanitàries.