Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música, esport i noves tecnologies, a la Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages

Del 9 al 13 d’octubre Sant Fruitós de Bages celebra una setmana d’activitats dirigides als joves amb propostes variades.

La primera de les activitats programades és el taller “Fem un videoblog” que es realitzarà el dilluns 9 d’octubre a partir de les 5 de la tarda al NexeJove. Els participants en aquesta activitat, joves d’entre 12 i 16 anys, aprendran els secrets per a ser un bon youtuber.

El dimecres 11 a les 6 de la tarda es disputarà un torneig de Clash Royale, el popular videojoc en línia basat en el Clash of Clans.

La proposta esportiva arribarà el dijous 12 d’octubre amb el Torneig de 12 hores de vòlei al pavelló municipal. Com ja és habitual hi haurà dues categories: la blanca per amateurs i la negra per a experimentats. Els equips s’han d’inscriure prèviament al NexeJove abans del 6 d’octubre. La inscripció és de 5€ per equip.

El plat final de la setmana arribarà el divendres 13 amb el concert del grup Buhos que va ser escollit per votació popular entre els joves del municipi. El grup actuarà a partir de les 11 de la nit al pavelló d’esports i la festa continuarà als els DJs locals Berna, Arzzett i Kandish. El preu de les entrades és de 3€ si s’adquireix anticipadament o de 5€ el mateix dia del concert. Us recordem que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal i si es compren les entrades anticipades s’obsequiarà amb 1 entrada per a cada acompanyant.