Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música, teatre, humor i poesia ompliran el Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages

De febrer a maig els espectadors podran gaudir de Toni Albà amb Fermí Fernandez amb l’espectacle Ossos, de la música de Manu Guix i la seva banda, de l’espectacle de memòria històrica “Mort a les Cunetes”, dels poemes musicats d’Ivette Nadal amb Caïm Riba i de l’humor de Fel Faixedas amb l’espectacle “Bona nit benparits”.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat 5 espectacles de diferents gèneres per la temporada d’hivern/primavera del Teatre Casal Cultural.
El primer dels espectacles serà la representació teatral OSSOS, amb Toni Albà i Fermí Fernández, el proper 16 de febrer a les 9 del vespre al preu de 12€. En aquesta obra els humoristes es posen en la pell de dos científics que es comporten com dos gossos i comparteixen escena amb dos gossos que es comporten com humans. Tots quatre personatges emprenen un viatge a través de l’humor, de l’absurd, i també de l’amistat, la memòria i la bellesa, amb un objectiu comú: quedar-se amb els ossos.

La segona proposta és musical i ve de la mà de Manu Guix & Band. L’artista, consolidat com a un dels grans intèrprets i compositors del nostre país presenta “Després de tot”. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Es tracta d'una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix. El concert serà el dissabte 16 de març a les 9 del vespre. El preu de les entrades és de 12€.

El 30 de març a les 9 del vespre, al preu de 5€, es podrà veure “Mort a les cunetes” de David Pintó i Joan Valentí. El muntatge narra la història de “La Fossa de Can Maçana o els Fets de Súria”: l’afusellament de vuit republicans, civils, que la nit del 9 de febrer de 1939 van ser trets de la presó de Manresa i la fugida d’un novè, Josep Nin, que ho va poder explicar. La fossa encara no ha estat localitzada.
La quarta proposta “Arbres, Mars i Desconcerts”, és el poemari d'Ivette Nadal acompanyada del músic Caïm Riba. Entre el pop i la bohèmia, el duet busca l'essència de l'ànima i una forma especial de cantar les cançons i de recitar els poemes. L’espectacle es podrà veure el dissabte 6 d’abril a les 9 del vespre al preu de 5€.

El darrer dels espectacles es representarà el 27 d’abril i és el primer projecte en solitari de Fel Faixedas, després de 12 anys a Teatre de Guerrilla, “ Bona nit benparits”. Faixedas interpretarà 5 cançons, amb lletra i música d'ell mateix, on anirà desgranant 5 fets vitals en les nostres vides: néixer, créixer, reproduir-se, morir i, perquè no, ressuscitar. El preu de les entrades és de 10 €.

Les entrades pels espectacles es poden adquirir a l’Àrea de Cultura, al Nexe-Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal o per internet a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

Imatges relacionades