Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix un nou lloc web amb tota l’oferta formativa de la comarca

El Bages disposa de la nova web formabages.cat que recull tota l’oferta formativa de la comarca adreçada a la població jove, persones treballadores i persones en situació d’atur.

El lloc web formabages.cat és una iniciativa de la Taula de la Formació del Bages que lidera el Consell Comarcal del Bages amb la voluntat de tenir una eina de consulta que aglutini tota l’oferta formativa de territori adreçada a les persones de més de 16 anys. La pàgina web inclou informació dels estudis universitaris, formació professional, itineraris formatius per a joves, formació ocupacional, formació continua, escoles d’adults, formació d’acollida per a persones estrangeres i formació online. Està adreçada tant a joves que volen continuar estudiant com a persones en situació d’atur, persones en actiu o col·lectius amb necessitats específiques.

La pàgina web està actualitzada amb les darreres novetats en matèria formativa ja que els centres poden incloure i modificar la seva oferta en tot moment. En paral·lel, també funciona com a directori de tots els centres de formació, punts d’informació i altres entitats que donen suport en matèria d’orientació al territori.