Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d'inscripció per comprar els tiquets de l’autobús pel viatge a Alcalá del Valle

Un any més, els veïns de Sant Fruitós de Bages podran viatjar al municipi agermanat d’Alcalá del Valle durant la Setmana Santa, concretament del 8 al 12 d’abril.

La sortida des de Sant Fruitós de Bages serà el dimecres 8 d’abril a les 7 de la tarda des de la plaça Alcalá del Valle. El viatge de tornada s’iniciarà des d’Alcalá del Valle el diumenge 12 d’abril a 2/4 de 12 de la nit.

El preu del viatge en bitllet d’anada i tornada és de 70 € i en cas que només es realitzi un recorregut el cost és de 45 € . Els menors de 14 anys viatgen de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult.

El viatge només es realitzarà si s’arriba a les 10 inscripcions i en cas d’anul·lació es retornarà els diners als inscrits.

Els interessats en viatjar s’han d’adreçar a l’àrea d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament abans del 15 de març, darrer dia per a realitzar les inscripcions.

Recordem que ambdós municipis estan agermanats des del 2003 fruit del gran nombre de santfruitosencs que són originaris d’aquest municipi de Cadis.