Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d'inscripció per comprar els tiquets pel viatge a Alcalá del Valle

Un any més, els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran viatjar al municipi agermanat d'Alcalá del Valle durant la Setmana Santa. El viatge es realitzarà en autobús i serà del 13 al 17 d'abril.
La sortida des de Sant Fruitós de Bages es farà el dimecres 13 d'abril a les 7 de la tarda des de la plaça d'Alcalá del Valle i el retorn serà el diumenge 17 d'abril, a les 11 de la nit, des del municipi gadità.

El preu del viatge en bitllet d'anada i tornada és de 70 € i en cas que només es faci un recorregut el cost és de 45 €. Els menors de 14 anys viatgen de forma gratuïta si van acompanyats d'un adult.
El viatge només es durà a terme si s'arriba a les 10 inscripcions i en cas d'anul·lació es retornarà els diners als inscrits.

Els interessats en viatjar s'han d'adreçar a l'àrea de Cultura de l'Ajuntament (C. Padró), fins al dijous 24 de març (data límit d'inscripció).

Recordem que ambdós municipis estan agermanats des del 2003 quan els dos ajuntaments van firmar l'acte d'agermanament fruit del gran nombre de santfruitosencs i santfruitosenques que són originaris d'aquest municipi de Cadis.